Brief aan alle apeluiers

Beste Apeluier,

Waarom voel jij je thuis in IJsselstein? De reden dat ik deze vraag stel is omdat ik zeker weet dat daar een mooi antwoord op volgt. Of misschien volgt er geen antwoord, omdat je nog op zoek bent naar dat enige echte antwoord. Wat het ook is, ik heb er een mooi platform voor: Thuisinijsselstein.nl

Wie & waarom
Mijn naam is Laura Arends, bouwjaar 1987. Sinds mijn 4e levensjaar ben ik een apenluier en dat bevalt mij erg goed. Ik ben de blogger achter thuisinijsselstein.nl. Dit blog is ontstaan uit een drang om mijn stad beter te leren kennen en onder de aandacht te brengen bij anderen.

Het begon zo: Ik hoorde pas maanden later dat Leut koffie bestond en wat het concept inhield. Ik baalde ervan dat ik het pas zo laat wist en ontdekte dat ook andere dit nog niet wisten, maar wel super tof en handig vonden. Daarnaast heb ik lange tijd gewerkt bij de city marketing organisatie van Utrecht, dus mijn handen gingen jeuken om dit voor IJsselstein te doen.

Ik miste één platform, met alle leuke verhalen, nieuws en weetjes over IJsselstein. Ik miste het om te weten wat er allemaal leeft in mijn eigen stad, terwijl er een hoop toffe dingen gebeuren, locaties bijkomen en verhalen te vinden zijn.

Jouw verhaal
Ik wil dolgraag jouw verhaal op thuisinijsselstein.nl!
Bovenal omdat ik vind dat verhalen van IJsselsteiners de stad maken en alleen mijn verhaal vertellen wordt saai. Daarnaast werk ik 4 dagen in de week in vaste dienst, heb ik een eigen bedrijf (businessbabbels.nl) en doe ik dit er voor de fun naast, dus hulp is welkom 😉

Heb jij een mooi verhaal over IJsselstein dat je graag wilt delen met anderen?
Denk aan een toffe route, jouw favoriete winkel, een mooie herinnering, die ene schitterende foto en meer. Ik zou het ontzettend tof vinden als je dit met mij en de lezers wilt delen!

Zet je verhaal op de mail naar laura@businessbabbels.nl. Je krijgt van mij een seintje als hij online staat en natuurlijk krijg je alle credits, want ik ga de blog plaatsen onder jouw naam! Als je dit niet wilt kan het uiteraard ook anoniem.

Houdt er wel rekening mee dat als ik de content niet relevant/gepast acht voor mijn blog het niet geplaatst zal worden. Ik wil een platform waar ik achter kan staan, positief en geen verkapte reclamefolder.

Liefs, Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s