Op bezoek bij…… Angela van IJsselstaete

Een paar weken geleden stuurde ik aan allerhande ondernemers een e-mail. In dezelfde lijn als de brief aan alle apeluiers, maar dan vanuit de kijk op unieke bedrijven en hun verhalen. Angela reageerde snel en enthousiast op mijn verzoek en zo zaten we een tweetal weken geleden aan een lekkere bak koffie en heerlijke verse citroencake bij Ijsselstaete.

Angela en haar man zijn rasondernemers en echte apeluiers. Ik verbaasde mij over haar kennis van IJsselstein en werd nieuwsgierig naar al haar verhalen. Daarnaast werd ik enthousiast van haar bedrijf. Een vergaderlocatie met een persoonlijk touch. Ik weet de volgende keer wel welke locatie wij gaan huren met kantoor. Een verborgen parel als je het mij vraagt, althans voor mij dan, want de zaken gaan daar erg goed 🙂

Maar goed. Hierbij haar blog:

Flexibele klantvriendelijkheid gebakken in een chocolade-appeltaart…

Vergaderen, kleine meeting of een cursus met 60 deelnemers, ook dat kan in IJsselstein.

Toegegeven, we zitten niet in het meest fancy pand van onze stad, maar wie voor de eerste keer de deur opent van Vergadercentrum IJsselstaete en binnenstapt in de grote gezellige woonkeuken, staat vaak even stil en kijkt om zich heen: ‘ben ik hier wel goed’?
Ja hoor helemaal goed, kom binnen en pak een lekker kopje koffie. Op tafel staat vaak zelfgebakken lekkers, maar ook fruit en gekoeld water.

Mijn naam is Angela Staats en samen met mijn man Harry Singeling eigenaar van IJsselstaete. Laura heeft gevraagd of ik het leuk zou vinden om eens een gastblog te schrijven. Het mocht alleen geen reclameblok worden, wel jammer want ik had daar wel een leuk idee bij.

Maar wat ik nog leuker vind om te vertellen is wat we allemaal meemaken, want niet één groep is hetzelfde. Omdat we in het midden van het land gevestigd zijn worden er nogal eens trainingen bij ons gepland (langs de A2 en heel veel gratis parkeren -sorry Laura).
Veel terugkerende trainingen voor bv automonteurs, salestrainingen, veel IT en management cursussen. Overleggen, vergaderingen, bewonersverenigingen etc en allemaal zijn ze anders.

Omdat we zelf met veel plezier en verse producten de lunches en maaltijden klaarmaken is het voor mij een sport om van tevoren te bedenken wat ’n bepaalde groep graag zou willen eten. Soep met ballen of een vegetarische snack en hoeveel brood, wit of bruin en wat voor beleg. Laatst had ik bedacht dat een groep stevige mannen met veel fysieke arbeid mijn pannenkoeken wel op prijs zouden stellen, maar ze wilden liever speltbrood met kaas en veel fruit. Dat werd dus omdenken voor mij.
Bij de boeking vraag ik het meestal wel, en soms komen daar hele leuke vragen uit.
Vorige week wilden twee jarige deelnemers graag trakteren en vroegen of ik iets voor ze wilden verzorgen. De één had graag een appeltaart en de ander hield van chocolade.
Dan ga ik op zoek naar een recept van een chocolade-appeltaart, geef er een twist aan -doe er wat extra’s- bij en serveer ik de klantvriendelijkheid en flexibiliteit op een gabaksbordje. Met slagroom; zo eenvoudig kan het zijn.
IMG-20170906-WA0000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s