Wie en wat zit hier achter?

Hi!

Zat je naar deze toffe website te kijken en vroeg jij je ineens af wie en wat hier nu achter zit? Dat ga ik je vertellen!

Wie zit er achter?
Laura Utrecht versieMijn naam is Laura Arends, bouwjaar 1987. Sinds mijn 4e levensjaar ben ik een apenluier en dat bevalt mij erg goed.

Ik vind IJsselstein een gezellige, mooie en fijne stad om in te wonen – Nouja, stad? Voor mij voelt het aan als een dorp. Ik ben dol op de grote stad, maar toch altijd blij als ik weer naar mijn eigen kleine stadje kan, dat naast bruisend, ook heerlijk rustig kan zijn.

Wat zit er achter?
Ik heb lange tijd gewerkt als online city marketeer voor de stad Utrecht. Toen ik daar werkzaam was begon het al bij mij te kriebelen om deze kennis ook in te gaan zetten voor mijn eigen mooie stadje.

Een tijdje heb ik dit idee losgelaten, maar het bleef toch altijd een beetje knagen. Toen besloot ik mijn eigen bedrijfje meer kleur te gaan geven en nog meer dingen op te pakken die ik leuk vind, zoals dit blog.

Ik mailde een kennis bij Uit in IJsselstein en zo hebben wij samen bekokstoofd dat IJsselstein deze aandacht verdient! Uit in IJsselstein attendeert mij op de leuke nieuwe dingen, die zij daar al eerste weten en ik ga er vervolgens op uit om het eens te checken en er een blog over te schrijven. En inmiddels heb ik ook de nieuwe centrum manager aan mijn zijde!

Waarom?
Omdat ik één platform miste, met alle leuke verhalen, nieuws en weetjes over IJsselstein. Ik miste het om te weten wat er allemaal leeft in mijn eigen stad, terwijl er een hoop toffe dingen gebeuren, locaties bijkomen en verhalen te vinden zijn. Daarom dus dit blog!

Veel plezier met lezen!